Tecrübeli hoca, takımıyla sık sık toplantılar gerçekleştirip zihinsel anlamda onları hazır hale getirmeye çalışıyor. Bireysel performansları artırmak adına ekibiyle yoğun uğraş veren Avcı, mevcut oyunu geliştirmek adına da ciddi mesai harcıyor.

Teknik, taktik ve zihinsel yönden nasıl daha iyi olabiliriz diye hep beraber düşünmeliyiz. Biz de düşünüyoruz, sorguluyoruz. Şu ankinden çok daha iyisini yapabilmemiz lazım” sözleriyle oyuncularına seslenen başarılı teknik adam, “Potansiyelimiz yüksek ama bunu göstermeliyiz. Trabzonspor daha dominant, daha baskılı ve daha hızlı oynamalı. Bunun için çok pratik yapacağız, yorulacağız ancak mutlaka karşılığını alacağız. Bu takımın birlikte başaracağı çok şey olduğuna inanıyorum” dedi.

Avcı, özellikle Milli oyuncular takıma katıldıktan sonra Antalya kampında taktik provalara ağırlık verecek. Günde çift idman gerçekleştiren Bordo-Mavililer’de, Abdullah hoca işi sıkı tutuyor. Milli oyuncuların yokluğuna rağmen Trabzonspor’da müthiş bir rekabet yaşanıyor.