Geçtiğimiz dakikalarda açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu; TFF başkanlık seçimi gündemiyle gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı döneminde 10 yıldaki sıkıntıların tamamıyla yüzleştiklerini söyledi. 

Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yaklaşık 3 saat süren bir görüşme yaptık. TFF başkanlığı için cuma günü kesinleşen adaylar üzerinden bir değerlendirme daha yapacağız. Karar veya kararlar alacağız. Ortak görüş çıkmadı. Bazı başkanlarımızın farklı düşünceleri var."

"Bunları da saygıyla karşılıyoruz. Öncelikle adayları görüp ondan sonra gelmiş olduğumuz son durumu değerlendireceğiz. 1 yıla yakın görev yapıyorum, son 10 yıldaki sıkıntıların toplamıyla benim başkanlığımda yüzleştik."

Ağaoğlu,11133

"TFF Başkanlığı için resmi başvuru tarihi perşembe günü 17.00'de bitiyor. Bazı başkanlarımız bu süre için son ana kadar bekleme konusunda hassasiyet gösterdi. Cuma günü yine yüz yüze geleceğiz. Gelişmeleri sizlerle de paylaşacağız."