Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfere dair açıklamalarda bulundu. Skorer TV'ye konuşan Başkan Ağaoğlu, 61TrabzonHaber'in duyurduğu Boateng haberi için gelen soruyu yanıtladı.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Boateng var mı derken onlar 2 kardeş biliyorsunuz. Birisi Almanya'da yaşıyor, diğeri de ülkesine döndü galiba. Kevin-Prince Boateng o hangisiydi? Diğeri? Boateng ile birlikte kaç oyuncunun ismi bizimle özdeşleşti? Her sene 100'ün üzerinde oyuncu transfer ediyoruz (Alaylı). Geçen sene bizim yaptığımız transferlerin, medyada yer bulmasıyla bizim transferi gerçekleştirmemiz 1 haftayı buluyordu. Onlarca isim geçmişti. Yazılıyor, bahsediliyor, anlaşma noktasına geldiğiniz söyleniyor. Türkiye'nin doğasında bu var. Yazıyorlar, biz de oradan okuyoruz.

Ahmet Ağaoğlu, Boateng2

Yapılacak transferler var. Bunlar yapılınca herkes tarafından bilinir. Kimseden gizleyecek halimiz yok. Olması muhtemel transferlerin medyada paylaşılması, oyuncunun menajerinin işine yarıyor, oyuncunun kendisine yarıyor, oyuncunun kulübüne yarıyor. Burada en fazla zararı transferi yapan kulüp görüyor. Bu kulübün başkanına hangi transferi gerçekleştirdiniz diye sormak sağlıklı değil."