Beşiktaş 2021 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, kendisine gelen Abdullah Avcı eleştirilerinin ardından sert konuştu. Başkan Çebi, Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı neden gönderdiğini açıkladı. Başkan, Avcı ile yaptığı görüşmeleri de açıkladı.

Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı için şu ifadeleri kullandı:

"Abdullah Avcı'dan bahsettiler. Ona 29 milyon ödeyecekken, diğer hocalara 31 ödendi. Ben eksi 2 milyon lira zarar ettirdim, Abdullah Avcı'nın başarısından 30 milyon euro geldi. Burada eksi 2 milyon için bunları konuşmak doğru değil. Kadroda kullanılmayan oyuncuların maliyeti 60 milyon euro, bu sözleşmeler bizim zamanımızda yapılmadı. Abdullah Avcı'yı ben göndermişim (!). Bazı şeyler akışına gelir."

Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı11

"Avcı'ya dedim ki 'Hocam senin derdin ne, sana nasıl yardımcı olabilirim?' o da dedi ki 'Bana yardımcı olamazsın enerjim bitti'. Peki dedim; 'Hocam seni yolcu edelim', o bana 'Hayır' dedi. Şimdi ben koca camia, enerjisi bitmiş bir hocayı, sözleşmeyi kendisi feshetmiyor diye eksi 2 milyon lira zarar yazacak diye orada tutmak kardeşim tutmam. Başkanlık cesaret işidir, 'Gidiyorsun kardeşim' diyebilmektir."