Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Kutlamaların adresi bu kez yeşili ve doğasıyla ün salmış Artvin oldu. Yeşil Artvin bu kez bordo-maviye boyandı. Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneğinin düzenlediği şampiyonluk kutlamalarında sanatçıların bir-birinden güzel şarkılarına eşlik eden Artvinliler horon ve halay ile muhteşem bir gece yaşadılar.

TRABZON’DAN DA KATILIM OLDU

Trabzonspor sevgisinin bir başka olduğu Artvin’de kutlamalara Trabzon’dan “Trabzonspor Taraftar Dernekleri “ başkanları da  katılarak coşkuya ortak oldu .Artvin Trabzonsporlular Derneği Başkanı Bora Mercan’da günlerdir hazırlık yaptıklarını ifade ederek “Çok şükür son derece güzel ve coşkulu bir gece yaşadık. Yönetimdeki arkadaşlarıma ve geceye katılan  herkese sonsuz teşekkür ederim”

SPORUN KARDEŞLİK OLDUĞUNU UNUTMAYALIM

Konser alanında  Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş formaları giyerek Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılan  taraftarı sahneye çıkaran  Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Artvin’den den bir kez daha sporun barış kardeşlik olduğunu haykırıyorum. Organizasyonda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. İnşallah o sene artık her sene olur” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENÇ’TE COŞKUYA ORTAK OLDU

Artvin’deki kutlamalara katılan Trabzon’dan katılan Şehit Aileleri Derneği Onursal  Başkanı İsmail Karaca’da  “Konser alanında şehidimiz Eren Bülbül’ün fotoğrafının aslı olması da çok değerli ve kıymetliydi. Artvin her zaman Trabzonspor’un yanında yer almıştır” şeklinde duygularını paylaştı. Ankara’da Trabzon günlerinde olduğu için kutlamalara katılamayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te dev bir Trabzonspor bayrağı ve çiçek göndererek Artvin’deki coşkuya ortak oldu.

TRABZONLU KAYMAKAM VE BAŞSAVCIDA KATILDI

Artvin Valilik önünde düzenlenen kutlamalara  Trabzonlu olan Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü ile Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ile birlikte Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Özkan’da katıldı. Geç saatlere kadar süren konser ve hava fişek gösterileri sonrası etkinlik sona erdi. Artvin Trabzonsporlular Derneği Eylül ayı içinde de etkinlik düzenleyeceklerini ifade ettiler.