Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Trabzon'da hemşehrileriyle bir araya gelecek. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu,

Trabzon’luları Cumartesi günü Meydan Parkı'nda gerçekleşecek olan mitinge büyük bir çağrı ağıyla davet etti.

Başkan Mumcu, "Dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hemşehrileriyle bir araya gelecek. Bu büyük buluşmada, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha hissedeceğiz. Saat 15.30'da Meydan Parkı'nda gerçekleşecek olan mitinge tüm Trabzonluları davet ediyoruz. Güçlü liderimizle birlikte, Türkiye'nin Yeni Türkiye Yüzyılı Şehirlerini inşa etmek için bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Erdoğan'ın dünya liderliğini vurgulayan Başkan Sezgin Mumcu, "Cumhurbaşkanımız, Türkiye'yi dünya sahnesinde hak ettiği yere taşıyan, mazlumların umudu olmuş bir liderdir. Onun liderliğinde, birlik ve dayanışma içinde yolumuza devam ediyoruz. Bu kutsal görevde hep birlikte yürümek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" sözünü hatırlatan Başkan Mumcu, "Bu söz, sadece bir slogan değil, bir dünya görüşünün özetidir. Biz de bu görüşle yola çıkarak, Trabzon'u daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir araya gelmek, bu kutlu yürüyüşe ortak olmak için tüm Trabzonluları davet ediyorum" diye konuştu.

Trabzonlu eski bakan, genel başkanlığa aday oldu Trabzonlu eski bakan, genel başkanlığa aday oldu

Mitingin Trabzon için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Mumcu, "Ülkemizi daha da ileri taşıma hedefiyle yola çıkan AK Parti'nin yanında Trabzon her zaman en ön saflarda yer almıştır.  Trabzonlu hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımızın yanında her zaman olmuştur, olmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Miting, sadece bir siyasi etkinlik değil, aynı zamanda bir dayanışma ve birliktelik manifestosu olacak.