61TrabzonHaber- Özel

Süper Lig'in yeni sezonu öncesinde birçok isimle yolları ayıran Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael'in verdiği raporda yer alan yıldızları takımda tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda ilk olarak; 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek Cyle Christopher Larin'i elinden kaçırmak istemeyen Siyah-Beyazlı yönetim, Jamaika asıllı Kanadalı futbolcu ile masaya oturdu. Edinilen bilgilere göre; ilk görüşmeler Beşiktaş adına olumsuz geçti. Kartal, 27 yaşındaki hücumcunun yüksek maaş talebini karşılayamadı. 

Beşiktaş ile Larin kavgası, Trabzonspor'a yaradı!

Beşiktaş'ın Larin ile tutuştuğu mukavele kavgası en çok da Trabzonspor'a yaradı. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istediği Larin için Bordo-Mavililerin beklemede olduğu aktarıldı. Fırtına'nın, güncel piyasa değeri 11 milyon euro seviyesinde olan Larin'e imza parası, bonuslar ve en az 1.75 milyon euro maaş önereceği belirtildi. Larin'in yıllık maaşı tüm ekstralarla birlikte 3 milyon euro civarını geçebilir.

Larin, Trabzonspor1

Bu sezon çıktığı 38 karşılaşmada 8 gol, 1 asist kaydeden Larin; 2 bin 344 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu, kariyerinde daha önce; Sigma FC, Orlando, Zulte Waregem gibi takımlarda forma giymişti.