15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağını üç kez kesmeyi deneyen ve 3. de başarıya ulaşan Rambo Okan, Trabzon şehrine Fenerbahçe bayrağını asacağını söylemişti. Fanatik Fenerbahçe taraftarı Okan Güler’in, Trabzon'a gelmek üzere yola çıktığı iddia edildi.

Ulusal basında yer bulan bu haber sonrası sosyal medyada olayı şakaya vuranlar olduğu gibi ciddiye alıp Rambo Okan’a tepki gösterenler de oldu. Okan Güler’in psikolojik sorunlarının da olduğu iddia edilirken, Trabzon Emniyeti’nin olası herhangi bir istenmeyen olaya karşı önlem alması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

'Rambo Okan' Trabzonspor'un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılan bayrağın iplerini üçüncü denemesinde kesmeyi başarmıştı. Daha önce de köprüye gelip bayrağın iplerini kesmeye çalışan Okan, iki kez başarısız olmuş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

İkinci denemede, elinde bıçakla Trabzonspor bayrağının bir kısmını kesen Okan, ardından intihar girişiminde bulunmuştu. Polis ekiplerinin yoğun çabası sonrası ikna edilen Rambo Okan gerekli işlemlerin yapılması için karakola götürülmüştü.