Türkiye'nin en büyük kent ormanlarından olan Denizli Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı, Karadeniz Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yaptı. Organizasyonda Trabzon rüzgarı esti. Aslen Trabzonlu olan Denizli Valisi Ali Fuat Atik vatandaşlara balık ekmek ikramında bulundu, Karadeniz nağmeleri Denizli tepelerinde yankılandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; "Şehrimize en son da Trabzonlu olan sayın Valimiz geldi. İnşallah birlik ve beraberlik içinde hem Denizli'mizi hem Karadeniz'imizi hem de ülkemizi daha ileriye götürelim. Derneğin önceki başkanları da var, bugünkü başkanımız Birol Konak da gece gündüz koşturuyor. Ben kendisine ve Karadenizli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Denizli, Trabzon rüzgarı1

Vali Ali Fuat Atik de, "2 senedir yapılmayan Karadeniz gününü icra etmek için bana söylediler. Ben de öyle bir tarihi seçelim ki anlamı olsun istedik. 29 Mayıs 1453'de İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet, 1461'de de Trabzon'u fethetmişti. Bu organizasyon için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.