Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da zafere büyük bir katkı sunan Djaniny, açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki golcü, Bordo-Mavili ekibin şampiyonluk kutlamalarının böyle bir şölene dönüşeceğini tahmin edemediğini söyledi.

Djaniny, "Meksika'da 2 şampiyonluk yaşadım. Şimdi de Trabzonspor'da yaşadığım bir şampiyonluk var. Bunlar tamamen farklı kültürler ve farklı ortamlar. Trabzonspor'a geldiğimde belki de kutlamaların bu denli olabileceğini, insanların bu kadar mutlu olabileceğini tahmin edememiştim." ifadelerini kullandı.

Yeşil Burun Adalı oyuncu, sahaya giren taraftarlar için de; "Sahaya giren insanların hatta maç bitmeden sahaya giren insanların bütün amacının Trabzonspor'u şampiyon görmek, bu şampiyonluğu ne kadar beklediklerini göstermek olduğunu düşünüyorum." dedi.

Djaniny Trabzonspor

Djaniny'nin açıklamaları şu şekilde:

Sözlerime sezon öncesi kampından başlamak istiyorum. Çünkü sezon öncesi kampına gittiğimizde hocamızla yaptığımız görüşmelerde, hocamız bize 'bir görevimiz var' demişti. Görevimiz de şampiyon olmaktı ve bunun için çok çalışmalıydık. İnanın biz çok çalıştık. Bütün arkadaşlarımla beraber gereken ne varsa her şeyi yapmaya çalıştık. Çok zor durumlardan geçtik, asla kolay olmadı. Hiçbir şampiyonluk kolay olmaz zaten ama biz bunu yapabileceğimizin farkındaydık ve böyle bir görevimiz vardı açıkçası. Çünkü özgüvenle sahaya çıktığınızda sonuçlar iyi gittiğinde, işler biraz istediğiniz gibi gitmeye başladığında daha da güçleniyorsunuz. Kolay olmadı aslında ama bugün bunu kutlayabiliyorsak geçmişteki çalışmalarımız terlemelerimiz sayesinde oldu."

"Burada farklı kültürlerden bahsediyoruz. Meksika'da 2 şampiyonluk yaşadım. Şimdi de Trabzonspor'da yaşadığım bir şampiyonluk var. Bunlar tamamen farklı kültürler ve farklı ortamlar. Trabzonspor'a geldiğimde belki de kutlamaların bu denli olabileceğini, insanların bu kadar mutlu olabileceğini tahmin edememiştim. Çünkü bazı şeyleri ancak gördüğünüzde, tecrübe ettiğinizde anlayabiliyorsunuz. Sahaya giren insanların hatta maç bitmeden sahaya giren insanların bütün amacının Trabzonspor'u şampiyon görmek, bu şampiyonluğu ne kadar beklediklerini göstermek olduğunu düşünüyorum. İnsanlar o kadar heyecanla birlikte maçın bittiğini düşünüp bir anda sahaya girip şampiyon olduğumuzu düşündüler. Çünkü o kadar heyecanlılar ve bunu o kadar bekliyorlardı ki. Bize de bu duyguları da onlara yaşatabilmek inanılmaz bir mutluluk veriyor"