Geçen sezon geldiği Trabzonspor’da değişilmez isimlerden olan ve görev verilen her mevkide olağanüstü performanslar gösteren milli oyuncu Dorukhan Tököz için flaş bir iddia ortaya atıldı!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Trabzonspor formasıyla şampiyon olarak kapatan Dorukhan Toköz'ün Avrupa'ya transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah beyazlılarla sözleşme uzatmayıp, Trabzonspor'a imza atan Dorukhan için İtalya'dan talip çıktı.

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde de İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin talip olduğu Dorukhan Toköz'ün transferi uzun süren pazarlıkların ardından gerçekleşmemişti.

Dorukhan Toköz'ün transferi için bu kez Trabzonspor ile görüşen Udinese yetkililerinin, Milli futbolcunun transferi için 5 Milyon Euro bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.

Avrupa'da forma giymeyi çok isteyen Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetlenirken, iki ekip arasındaki bonservis ücreti pazarlıklarının devam ettiği, bordo mavililerin ücreti yukarıya çekmek istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.