Trabzonspor’un Slovenya kampında açıklamalarda bulunan Edin Visca önemli açıklamalar yaptı.

Edin Visca: ‘’ Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarına değinen Edin Visca, ''Bu dili herkesin öğrenmesi gerekiyor. Türkiye’deki insanlara saygı gösteriyorsun, özellikle yerli oyuncular rahat konuşabilir, İngilizce de biliyorum. Kamptaki ortamımız müthiş. Bende şimdi hatırlıyorum kutlamaları heyecanlanıyorum. Herkese tek tek anlattım, Trabzonspor’un tarihini anlattım. Bazen arkadaşlar maça gelip izlediler.  Benim abim Konya maçına geldi ağladı. Böyle bir atmosfer yok dedi. Burada insanlar çok seviyor, herkese tek tek anlattım. Şampiyonalar Ligi maçlarına da götüreceğim. Herkese hissetmek yaşatmak istiyorum. Bireysel performansı arttırmak istiyorum. Dünyada böyle kutlama olmadı, olmayacak tekrar.'' İfadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Visca:

‘’Trezeguet Trabzonspor’a transfer oldu. Diğer kanatlar ile beraber, diğer oyuncular, onlar da ne kadar iyi olursa ben de etkileniyorum. Onu tanıyorum iyi karakter iyi oyuncu. Ben de kendi bireysel performansımı artırmak istiyorum. Eren ve Doğucan Kasımpaşa'da iyi oynadılar. Yerli olarak en iyi transferleri yaptık. İnşallah en önemlisi sakatlık olmazsa iyi bir sezon geçireceğiz.

İlk hedef Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Kaliteli bir kadro var. İnşallah bu sene stadyumda Şampiyonlar Ligi müziği çalacak.

Türkçe konuşarak Türkiye'deki taraftara saygı gösteriyorum. İngilizce de biliyorum. Türk oyuncularda yavaş yavaş İngilizce konuşuyor.’’