61trabzonhaber/spor

Defansın sol tarafına transfer yapmak için yerli yabancı birçok futbolcuyla görüşme halinde olan Trabzonspor, Eren Elmalı transferi için Kasımpaşa kulübünün sahibi Turgay Ciner’i ikna etmek için aracıları devreye soktu.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Trabzonspor ve daha birçok takımın radarına giren Eren Elmalı için yapılan girişimlerden sonuç alamayan Karadeniz ekibi, kulübün sahibi Turgay Ciner’in yüksek bonservis isteği ile görüşmeleri askıya almıştı. Kasımpaşa kulübünün sahibi Artvinli iş insanı Turgay Ciner, Eren Elmalı konusunda 4 milyon Euro’dan aşağı inmeyerek Trabzonspor’un 2.5 milyon Euroluk bonservis teklifini kabul etmemişti. Bordo mavililer bu oyuncu için 2.5 milyon Euro’nun yanı sıra üzerine bir de oyuncu vermeyi teklif etse de, Kasımpaşa cephesi ‘Futbolcu istemiyoruz. Biz 4 milyon Euro istiyoruz’ biçiminde kararlı bir duruş sergilemişti.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor yönetimi, Kasımpaşa ile şu an için direk bir görüşme halinde olmasa da, bazı aracıları transferin gerçekleştirilebilmesi için devreye sokmuş vaziyette. Amaç, Eren Elmalı’yı 3 milyon Euro bonservis bedeli ya da 2.5 milyon artı bir futbolcu karşılığında transfer edebilmek.