Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da Asbaşkan Ertuğrul Doğan, eski bakanlardan Berat Albayrak'a ve Albayrak ailesine güzellemede bulundu. 

Doğan, "Albayrak ailesi tüm bireyleriyle ne kadar büyük Trabzonsporlu olduklarını, kötü günlerde bizimle dertlenerek gösterdiler." dedi.

Sabah Spor'a konuşan Ertuğrul Doğan, "Türk futbolunun ekonomik problemleri çok büyüktü. Özellikle Bankalar Birliği anlaşması Türk futboluna inanılmaz fayda sağladı. O zamanki Bakanımız Berat Bey, tüm kulüplere aynı noktada durarak futbol camiasına ne kadar adaletli olduğunu bir kez daha gösterdi. Trabzonspor'un şampiyonluk sürecinde Albayrak ailesi tüm bireyleriyle ne kadar büyük Trabzonsporlu olduklarını, kötü günlerde bizimle dertlenerek gösterdiler. Manevi duygularıyla yanımızda oldular." ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak Trabzonspor

Diğer yandan şampiyonluk kutlamaları için duygularını döken Doğan; "Taraftarımız gerçekten inanılmaz bir sevgi yumağı ortaya çıkardı. Dünyanın en büyük şehir takımı olduğumuzu gösterdik. Buna benzer bir şampiyonluk kutlaması yoktur. Şu anda dünya Trabzonspor'u konuşuyor. Uzun süre unutulmayacak görüntüler ortaya çıkardılar. Taraftarlarımıza verdiğimiz sözü tutabilmenin gururunu yaşıyoruz. Aklımdaki en büyük hedef buydu. Bunu gerçekleştirip bize gururu yaşatan Trabzonspor'a ömür boyu borçlu kalacağız." dedi.

Trabzonspor kutlama