Ortadoğu Gazetesi ve Son Vakit Köşe Yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan "6+1'lik yuvarlak masanın +1'lik kısmı PKK'lı Teörist Cemil Bayık, İP ve CHP için resmen oy istedi!" dediği yazısında şu sözlere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin TSK aracılığı ile yapmış olduğu operasyonlar resmen terör örgütü PKK'nın ve onun besleme çocuğu YPG'nin can damarlarına darbe olarak indi. Acısı o kadar büyüdü ki kendi kurdukları parti HDP'ye oy istemek yerine CHP ve İP'ye resmen oy istediler!

İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınır ötesi harekat talimatı üzerine hezimet yaşadıklarını gizleyemeyen Cemil Bayık, Erdoğan ve Bahçeli'nin seçimi kaybetmesi gerektiğini söyledi.

Türk Silahlı kuvvetlerinin gerek sınır içerisinde sayıları 15-20 geçemeyen, dağlarda fareler gibi yaşamak ve hatta açlıktan PKK'lı üst düzey yöneticileri tarafından ölüme terk edilen PKK'lı teröristlerin sözcüsü, terörist başı Cemil Bayık tarafından da tescillenmiş oldu. Cemil Bayık "Devlet Bahçeli ve Erdoğan seçimi kaybetti" diyerek taraftarlarına seçim için yön vermeye başladı. 

Cemil Bayık

Gerek polisimizin, gerek ise askerimizin verdiği haklı mücadelesin de verdiği onurlu savaşın neticesinde köklerinin bu coğrafyadan silineceğini anlayanlar HDP seçmenine oylarınızı CHP ve İP'e vermesi yönünde talimat verdi. Şehir yapılanmalarına ise bahar geldi dağlarda ve şehirlerde sözde gerillalarımız var diyerekte domine etmeye başladı!
Ferhat Aydoğan olarak buradan seslenmek istiyorum PKK'nın vatan millet düşmanı sözde  gerillası varsa… 
Bu şerefli devletin bin yıllardır askeri, polisi var!

Sizin o korku politikası oluşturmaya çalıştığınız gerillacıklarınız bir avuç dağdan inme çakal sürüsünden öte değil!

Sana senin gibilere söylenebilecek en güzel bir sözden bahsedeyim: Hadi ulan ordan kereste müdürü, yürü boyunu görelim anca gidersin!"