31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakının Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da programlarına hız kesmeden devam ediyor. Trabzon’un en doğusundan batısına kadar ayak basmadık yer bırakmayan ve adeta vites yükselten Genç, Trabzon’un Dernekpazarı, Köprübaşı ve Vakfıkebir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

41105dc7-7cc6-4789-bb03-8f2e5fe0ce0e

*DERNEKPAZARI’NI TURİZMDE ÖNE ÇIKARACAĞIZ*

Genç’in ilk durağı Dernekpazarı ilçesi oldu. Merkez Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. 31 Mart Yerel seçimlerimde destek istedi. Trabzon’da yeni bir hizmet dönemi başlatacaklarını ifade eden Genç, ilçe turizmi için oldukça önem taşıyan Dernekpazarı Zincirlitaş Tırmanma ve Seyir Terası Projesi hakkında bilgi verdi. İlçeye bir de itfaiye merkezi kazandırmak istediklerini ifade ederek “Şehrimizin en önemli gelir kaynaklarının başında turizm geliyor. Şehrimizde turizmi 365 güne yaymak için projelerimizi hazırladık. Turizm sezonunda bir geçiş noktası olan Dernekpazarı’mızda da turizme yeni bir destinasyon sunmak amacı ile Zincirlitaş Tırmanma ve Seyir Terası projemizi hayata geçireceğiz. Öncelikle ilgili kurumlarla işlemleri tamamlanacak projemizi ilçe belediyemizle birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

40ead20e-2410-4b64-91f2-e2e36e3a7bdd

*ATATÜRK CADDESİ’NDE CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ*

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç’in bir sonraki durağı Köprübaşı ilçesi oldu. Burada büyük bir coşkuyla karşılanan Genç, önce esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Akşam da iftarda Köprübaşılılarla buluştu. Gördüğü teveccühten dolayı teşekkür ederek, bir seçimin arefesinde olduklarını belirtti. Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ile birlikte ahenkli bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Genç, beton ve asfalt işlerinden cephe sağlıklaştırmaya kadar birçok çalışmayı gerçekleştireceklerini belirterek seçimlerde bir kez daha destek istedi. Genç, “Ali Aydın Başkanımız Köprübaşı’mızda güzel işlere imza atıyor. Ancak bu işlerin tamamı sadece ilçe belediyemizin bütçesi ile yapılacak işler değil. Sizlerin destekleri ile inşallah göreve geldiğimizde önce yarım kalan cephe sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayacağız. Atatürk Caddemizde cephe sağlıklaştırma ve sokak düzenleme uygulamalarını hayata geçireceğiz. Ayrıca Köprübaşı’mızın coğrafyası zor bir coğrafya. Yol ağı geniş. Gerekli asfaltlama ve beton çalışmalarını da yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

ffcf6424-04cb-4223-b595-93881f5431a9

*VAKFIKEBİR’DEN ELİMİ HİÇ ÇEKMEDİM*

Başkan Genç’ten hafif raylı sistem açıklaması Başkan Genç’ten hafif raylı sistem açıklaması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, günü Vakfıkebir ilçesinde tamamladı. Rıdvanlı Mahallesi’ndeki ziyaretinde yoğun bir kalabalıkla ve coşkuyla karşılanan Genç, şunları söyledi:

“Vakfıkebir hizmet etmek bizim için bir şereftir. Vakfıkebir’e ne yapsak azdır. Vakfıkebir’imize ne yapsak çok yakışır. İki dönem Ortahisar Belediye Başkanlığı yaptım ama elimi hiç Vakfıkebir’den çekmedim. Daha önce Adil Karaismailoğlu bakanımızla birlikte Karadağ yolunu Vakfıkebir’le bağlayacağız diye bir söz vermiştik. Çok şükür 7-8 kilometresi yapıldı. Söz verilirken güzergah Deregözü’nden aşağıya olacak şekilde planlanmıştı. Ama bu yolun Rıdvanlı’ya da 11 km’si olduğunu biliyorum. Menteşe Obası kısmı yapıldı. Allah nasip ederse yeni dönemde Karadağ yolunun bir taraftan Deregözü bağlantısı yapılacak, diğer taraftan Komandıra bölgemize de 11 kilometrelik yolu yapıp bağlayacağım. Hem Deregözü tarafını hem Komandıra tarafını Rıdvanlı’yla birleştireceğiz.”

a03da049-8d98-4577-a907-5fbede2fa997

*BEN BU ŞEHRE SEVDALIYIM*

“Vakfıkebir’imiz büyük bir ilçemiz. İlçemize çok güzel hizmetler yapıldı. Ama dediğim gibi ne yaparsak daha çoğunu Vakfıkebir’imiz hak ediyor. Hem pazar yeri sıkıntımız hem park problemimiz, Tonya Caddemiz tüm bu işleri yapmak için sizlerden destek istiyoruz. Hem Vakfıkebir’in evladı olarak hem de Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta başkanımız ile uyumlu, ahenkli çalışmak için sizlerden destek istiyorum. Ankara’ya gittiğimiz zaman bir istiyorsak iki kopartıp gelmek için de destek istiyoruz. Değerli başkanımızla bu dönem çok iyi çalıştık. Şimdi daha da güzellerini yapmak için göreve talibiz. Ben şuna inanıyorum; makam ve mevki gelip geçicidir. Sultan Süleyman’a kalmadı. Gelecek ve geçecek. Bizim için de dün geldi ve geçti. Yarın da gelip ve geçecek. Ama bir iş yaparsanız bir hizmet ederseniz bir eser bırakırsanız ve yarın Rıdvanlı’ya geldiğim zaman benim selamımı alınıyorsa biz buna talibiz. Bize lazım olan budur.”

“Ben bu şehrin milliyetçisiyim. Ben bu şehri seviyorum. Diyorum ki bu şehre çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Ama bu dönemde biz güçlü çıkalım. İlçemizin ihtiyacı olan şehrimizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri güçlü bir şekilde yapalım. Biz bütün siyasi görüşlere saygılıyız. Demokrasi zaten böyle bir şey. Trabzon’da olsun, ilçemizde olsun tüm adaylar bizim arkadaşlarımız. Onu kabul etmemiz lazım. Bu bir yarıştır. Ama istiyoruz ki AK Parti hükümetleri bütün memleket sathında güzel işlere imza attı. Vakfıkebir’imizde kalan hizmetleri de hükümetimizin gücüyle AK Parti’nin belediyecilik anlayışıyla belediye başkanlarının da uyumlu olacağı şekilde yapalım. Bunları yapabilecek gücümüz var. Çok şükür bilgimiz de var, birikimimiz de oldu. Yapabilir miyiz, yaparız. Vafıkebir hak ediyor mu, daha fazlasını hak ediyor.”