Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Sivasspor ile final oynayacak Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, son oynadıkları Trabzonspor mücadelesini örnek gösterek taraftarlara çağrıda bulundu. Karaman; "Taraftarlarımızın, yanımızda yer almasını istiyorum. Son oynadığımız Trabzonspor maçının ikinci 90 dakikasında önemli bir itici güç oldular, takımı motive ettiler. Oyuncularımız da bunun karşılığını verdi." dedi.

Hikmet Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Hem Kayseri'deki hem de diğer iller ile yurt dışındaki taraftarlarımızın takımımızın yanında yer almasını istiyorum. Son oynadığımız Trabzonspor maçının ikinci 90 dakikasında önemli bir itici güç oldular, takımı motive ettiler. Oyuncularımız da bunun karşılığını verdi. Biz de bu zorlu final öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah güzel bir maç olur. Kupayı da kazanmayı tabii istiyoruz. Ama bunu söylerken de Rıza hocama, Sivasspor'a son derece saygı duyuyoruz. Onların da çok büyük işler yaparak buraya geldiklerini hatırlıyoruz."

Kayserispor-Trabzonspor

"Her iki takımın oyuncuları da maçın bilincinde. İşin teknik, taktik, fiziksel ortamı maç başlayınca gözükecek. Her iki takımın kadroları belli. Ama iki takım açısından maça başlangıç ve maçın bitişi farklı olabilir."