Antalya kampında taktik çalışmalar üzerinde duran ve özellikle hücumda daha üretken bir takım ortaya çıkarmak isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Visca’nın dönüşüyle rahatladı. Bosnalı yıldızın sağ taraftaki problemi tamamen çözeceğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Visca’nın 11’e girmesiyle Trezeguet’nin de ters kanatta daha fazla gol fırsatı yakalayacağına inanıyor.

İki oyuncuyla yakından ilgilenen Avcı, kanat organizasyonlarıyla etkili olmayı hedefliyor. Böylelikle Bakasetas’ın sırtındaki ekstra yükü de azaltacak olan Fırtına’nın teknik patronu, Visca & Trezeguet ikilisini aynı zamanda yardımcı forvet olarak görüyor. Her iki oyuncunun sık sık ceza sahasına girmesini isteyen Avcı, arkalarında oynayacak bekleri hücum setinde kanat gibi kullanacak.

Trabzonspor’un sol beki Eren Elmalı Antalya’da takımla çalışmalarını sürdürürken, sağ bekte sakatlığını atlatan Bruno Peres deneniyor. Danimarka’nın Dünya Kupası’ndan elenmesi sonrası Larsen’in de yaklaşık 1 hafta sonra antrenmanlara çıkması bekleniyor