Uniexpress Bank ve Luxus Garage uzun yıla aşkın süredir otomotiv, alım satım,kiralama ve yat kiralama sektörlerilerinde aktif rol almıştır.İlk gününden bu yana müşteriyi odak noktası yapan LuxusGarage lüks araç alım satım ve  kiralama’ mottosuyla kurduğu cars of gv ; zengin araç seçenekleri, uygun kira fiyatları, düşük provizyon ücretleri ve -en önemlisi- sıra dışı araç gruplarıyla farklı bir kiralama deneyimi sunmayı Gürkan Vural ile hedefledi.

GÜRKAN VURAL’A BÜYÜK ÖDÜL

Ulusal gazetelerin düzenleyeceği Yılın Zirvedekiler adlı ödül gecesinde genç iş adamı olarak seçilen Gürkan Vural’a üst düzey siyasetçiler,bakanlar,milletvekilleri,sanat camiası,spor camiası ve iş adamları,iş kadınları’nın katılacağı lansman gecesinde Vural yerini korudu.

LuxusGarage , diğer araç kiralama firmaları gibi araç modellerinin yanında “ve benzeri” yazmayarak muadil araç uygulamasında bulunmaz. Kiracı, kiralama yapmak istediği yer ve zamanda müsait olan araçlar arasından istediğini seçer ve teslimat esnasında seçtiği araçtan farklı bir araçla karşılaşmaz. Sağlamak istediğimiz müşteri memnuniyetinin en büyük aracısı olan bu prosedürümüzle, araç kiralama sektöründeki farklılığımız ortaya koyuyoruz.

İlk etapta İstanbul, ardından diğer büyük iller olmak üzere şube sayısını artırarak daha çok kişiyi luxusgarage ile Avrupa’da da buluşturmayı ve markamızın ‘butik araç kiralama’ mottosundan uzaklaşmamayı hedefliyoruz.

Keyifli yolculuklarınıza...

Daha detaylı bilgi için www.luxusgarage.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber : Ali Dinç