İstanbul’un Fatih ilçesinde akıl almaz olay yaşandı. Bir kişi dükkânın önündeki kadın iç çamaşırı giydirilmiş mankenlere saldırdı. Dükkân sahibine de tepki gösteren saldırgan, "Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız" diyerek tepki gösterdi.

Söz konusu olay dün saat 17.00’de İstanbul Fatih’in ilçesinde yaşandı. İç giyim mağazasının önündeki cansız mankenler saldırıya uğradı.

Tekmeleyerek mankenleri yere düşüren kişi, "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştı. Saldırgan, kadın iç çamaşırı giydirilen cansız mankenleri tekmeleyerek yere düşürdü. Mağaza sahibi kadın, kapı önüne çıktığında, saldırganın "Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor" diye bağırarak uzaklaştığını gördü. Saldırı görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca tepki gördü.

"ÇOK KORKTUM, TİTREMEYE BAŞLADIM"

İşyeri sahibi Melis Alptekin, "Bir anda mankenler yere düşmeye başladı. Rüzgâr olduğu için önce rüzgârdan zannettim ama sonra yukarı çıktım. Bir adam mankenleri tekmeliyordu. Sonra sinirli bir şekilde 'Buranın sahibi kim' diye bağırmaya başladı. Sonrasında 'Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız' diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Çok korktum titremeye başladım. Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.