Trabzonspor'un, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Edinson Cavani'ye teklif götürdüğü; futbolcunun menajerleriyle görüşme yapıldığı duyurulmuştu. Geçtiğimiz dakikalarda ise ortaya atılan iddia, transferin ciddi bir boyuta geldiğini gösterdi. 

Edinson Cavani'nin menajerleriyle temas halinde olan Trabzonspor'un, 35 yaşındaki futbolcu için 1+1 yıllık kontrat hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın "evet" dediği takviye için Marek Hamsik'in de devreye girdiği aktarıldı. Cavani'nin eski takım arkadaşı olan Hamsik, Uruguaylı yıldızı ikna etmeye çalışacak. 

Güney Amerika basınında yer alan başka bir savda; piyasa değeri 4 milyon euro seviyelerine düşen Cavani'nin futbolu bırakmayı istemediği, Trabzonspor'a gidebileceği belirtildi.

Cavani, Trabzonspor2-1

Trabzonspor: "İşimiz henüz bitmedi. Daha yeni başlıyoruz."

Trabzonspor Kulübü, Marek Hamsik transferinin resmen duyurulduğu 8 Haziran 2021 tarihinde paylaştığı gönderiyi alıntılayarak "İşimiz henüz bitmedi. Daha yeni başlıyoruz." notunu düştü. Söz konusu gönderi taraftarlarda heyecan yarattı. Paylaşım, Marek Hamsik gibi bir yıldızın transfer edilebileceğine işaret olarak görüldü.