Trabzon’u yasa boğan ölüm haberi…

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden MHP önceki dönem Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli hayatını kaybetti. Bir süredir Ankara'da tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan MHP Trabzon eski İl Başkanı Muammer Demeli vefat etti.

Akşam saatlerinde vefat eden Demeli'nin, Trabzon'daki evinde fenalaştığı, kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Hastaneden yapılan ilk açıklamada Muammer Demeli’nin kalp krizi sonucu vefat ettiği bildirildi.

Demeli'nin vefat ettiği haberini alan akrabaları, dostları ve partilileri, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne akın ettiler.

Demeli'nin cenazesi 19 Haziran 2022 Pazar günü, İskenderpaşa camisinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı sonrası, Kutlugün köyü aile mezarlığında toprağa verilecek.

Demeli'nin vefatı ardından birçok siyasi taziye mesajı yayınladı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç : "Siyasetin değerli simâlarından, önceki dönem MHP İl Başkanı bizim de çok sevdiğimiz Sn. Muammer Demeli ağabeyimizin vefatını teessürle öğrendim. Hayatını davasına adayan çok güzel bir adamdı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve tüm ülkücü camiaya sabırlar dilerim."

Selahaddin Çebi- Ortahisar Ak Parti Merkez İlçe Başkanı: Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden MHP önceki dönem il başkanı Sn Muhammer Demeli’nin ebediyete irtihal etmiş olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Kıymetli başkanımıza Allah ‘tan rahmet ailesine yakınlarına Ülkücü camiaya sabırlar diliyorum. Mekanı cennet Ruhu şad olsun.