61trabzonhaber-özel

Stoper mevkiinde sıkıntısı olan ve bu alanı  yeni sezonda mutlaka doldurmayı hedefleyen Trabzonspor’da, teknik heyetin isteği doğrultusunda en önemli hedefin eski Galatasaraylı, A milli oyuncu Ozan Kabak olduğu ileri sürülüyor.

Trabzonspor yönetimine yakın çevrelerden elde edilen bilgilere göre Bordo Mavili kulübün yönetimi, bu transfer için oyuncunun menajeri ile yaklaşık bir aydır görüşme halinde. Milli oyuncunun Trabzonspor’a  sıcak baktığı iddia ediliyor. Bu sezonu İngiliz takımı  Nörwich City takımında kiralık olarak geçiren ve 2024 yılının Haziran ayına kadar  Alman ekibi Schalke 04’le sözleşmesi bulunan  22 yaşındaki futbolcunun transferinde bir hayli mesafe alındığı ileri sürülüyor.

Galatasaray takımındaki performansı sonrası Almanya’nın Stuttgart takımına transfer olan ve daha sonra  bu takımdan Schalke 04’e transfer olan Ozan Kabak, daha sonra kiralık olarak Liverpool ve son olarak Nörwich City takımlarında da görev aldı. Avrupa’da çok istikralı olamayan Ozan, bu sezon İngiliz takımında 15 müsabakada görev alabildi.

1.87 boyunda ve 22 yaşındaki genç stoper, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Ozan Kabak 15 kez milli formayı giyme başarısı gösterdi.

erVMg3DQ_400x400