Bordo mavililerde forvet bölgesinde alternatifi çoğaltmak ve uzun maç temposunda sorun yaşamamak için gündeme Umut Bozok gelmiş transfer gerçekleşmemişti.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Umut Bozok için yeniden harekete geçti. Bordo mavililer, geçen sezonun gol kralı olan yıldız oyuncu için Lorient ile bir kez daha masaya oturdu. Fırtına, Fransız ekibine teklifini iletti.

Karadeniz Fırtınası hücum hattını genişletmek için bir kez daha Lorient'in kapısına dayandı. Hedefteki isim geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 20 defa fileleri sarsarak 'gol kralı' olan Umut Bozok.

Bordo-mavililer şimdi bir kez daha Fransız kulübüyle pazarlık masasına oturdu. Umut, bordo-mavili kulübe sıcak bakıyor. Trabzonspor'un Umut Bozok'un bonservisi için Lorient'e teklif ettiği rakamın 2 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Görüşmeler son hız devam ediyor.

Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu transfer döneminde de transfer etmek istedikleri oyuncularla bire bir görüşüyor. Usta çalıştırıcı, Umut Bozok ile de Facetime üzerinden temas kurmuştu. Kulübün hedeflerini anlatmıştı.