Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Abdullah Avcı'nın ekibi Trabzonspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta Selçuk İnan'ın ekibi Gaziantep FK'yi 4-2 yendi.

Papara Park'ta oynanan ve Trabzonspor'un cezası sebebiyle ev sahibi ekibin seyircilerinin yer almadığı müsabakanın ilk devresini Gaziantep FK, 12 dakikada Deian Sorescu ve 21. dakikada Denis Draguş'un golleriyle 2-1 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Trabzonspor, üst üste bulduğu gollerle skoru kısa sürede durumu 4-2'ye getirdi ve maç da bu skorla sona erdi.

PAUL ONUACHU MAÇA DAMGA VURDU

Başakşehir-Trabzonspor maçının tarihi belli oldu Başakşehir-Trabzonspor maçının tarihi belli oldu

Trabzonspor'da uzun süre sonra ilk 11'e geri dönen Paul Onuachu 50, 66 ve 68. dakikalarda bulduğu gollerle hat-trick yaptı. Trabzonspor'un diğer golünü ise 65. dakikada Enis Bardhi kaydederken, Bardhi'nin golünde de asisti yapan isim Paul Onuachu oldu.

Öte yandan Paul Onuachu, Alexander Sörloth'tan (Ocak 2020) sonra hat-trick yapan ilk Trabzonspor futbolcusu oldu.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor ligde iki maç aradan sonra iç sahada galibiyet almayı başarırken 58 puana ulaşarak 3. sıradaki yerini korudu. Ligdeki son 5 maçında 4. kez mağlup olan Gaziantep FK ise 34 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki maç haftasında Trabzonspor deplasmanda Samsunspor'a konuk olurken, Gaziantep FK sahasında Hatayspor'u konuk edecek.