Bölgesel

Ortahisar’da bulunan 6 adet taşınmaz, ihale yoluyla satılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 6 adet taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkaracak.

Abone Ol

Pazarkapı, Çukurçayır ve Bahçecik Mahallelerinde bulunan taşınmazların ihalesi 24 Mayıs Cuma günü Büyükşehir Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, Ortahisar ilçesinde satışa çıkaracağı 6 adet taşınmazın ihale tarihleri ve şartları belli oldu. Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan 1 adet depo ve 2 adet dükkanın ihalesi 24 Mayıs Cuma günü 11.00-11.10 ve 11.20’de, yine Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan lokanta, Çukurçayır/Sofrakaya ve Bahçecik Mahallelerinde bulunan arsaların ihalesi 24 Mayıs Cuma günü 11.30-11.40-11.50’de Büyükşehir Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

KAPALI TEKLİF USULÜ İLE İHALE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden ihale ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde kalan taşınmazlar, 2886 Sayılı DİK'nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif (artırım) usulü ile ihale edilerek satılacaktır. İhale, Gülbaharhatun Mahallesi, Kahramanmaraş Caddesi, No:159 Ortahisar/Trabzon adresinde 24 Mayıs Cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediye Encümen Salonu’nda yapılacaktır” denildi. 

UYARILAR

Açıklamanın devamında, “Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte şartnamede belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na 24 Mayıs 2024 tarih ve saat 10.00’a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi (Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı) ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı soyadı veya ticaret unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarında Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esas alınır. Yapılacak satış ihalesi, iştirakçisinin adına kesinleşmesinden itibaren ihalede belirlenecek olan bedel kanuni süresi içerisinde peşin olarak ödenecektir” bilgilerine yer verildi.

Abone Ol