Milletvekilliği aday adaylıkları açıklanmaya devam ediyor.

AK Parti 27. Dönem Trabzon Milletvekili Adayı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığından istifa eden, Milli Sporcu Selçuk Çebi, AK Parti Trabzon 28. Dönem Trabzon Milletvekilliği için aday adayı oldu.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Çebi şunları söyledi:

"Türkiye Yüzyılı için büyük önem taşından Milletvekilleri seçimleri için AK Parti Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olduk. Tüm ülkemizi sarsan depremlerde ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyoruz.  Kısa süre içinde Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu illerimizi yeniden ayağa kaldıracağımıza inancımız tamdır.

2018 yılında Trabzon Milletvekili adayı olarak sahada olduk. Değerli çalışmalarda bulunduk. Bu milletin bir evladı olarak yalnız olmadık. Bugünkü yolculuğumuzda da AK Parti'nin bir neferi olarak karşınızdayım. 2018 genel seçimlerinden bugüne kadar sahada olarak teşkilat mensupları ve sporcu kardeşlerimizle iletişimim devam etmiş ve onlarla birlikte olmaktan mutlu olmuşumdur. Bir kez daha ülkem ve milletim için buradayım.

Devletimize ve milletimize hizmet etmek sevdamızla karşınızdayım. Bugün ve yarım ülkemiz ve insanlık için hizmet etmek derdimizdir. Gönül ve el birliğinize talibim. Trabzon'dan vatanın her köşesine yayılacak milli bir ruh ile birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Aday adayı ve aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Burada görüyoruz ki ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve Araklı topyekûn bir ve beraber olduğunu göstermiş olduk. Bizler oy deposu olarak görülmek değil, Cumhurbaşkanımıza yüzde 70 oranında oy vermiş bir ilçeyiz. Araklı'nın bir vekil istemesi, bir ve beraber olduğunu göstermiş oluyoruz. Bizler hem partimize hem de bu ülkeye hizmet etmek için bir neferiz. İnşallah bunu başarırız. Gönül ister ki her anlamda doğru ve katma değer katabilecek arkadaşlarla hareket etmek isteriz."