Alexander Sörloth transferinde beklenen haber geldi. Trabzonspor sonrası kariyerinde düşüşe geçen ancak ikinci Real Sociedad macerasında kendini bulan Alexander Sörloth, İspanyol ekibinde temelli kalmaya hazırlanıyor. Transferden Trabzonspor da pay alacak. İşte detaylar...

ALEXANDER SÖRLOTH İÇİN KESİN KARAR ÇIKTI

Alexander Sörloth Leipzig'de umduğunu bulamamış ve Real Sociedad'a kiralandığı ilk sezonda da beklentilerin oldukça altında kalmıştı. Sörloth ikinci kez kiralandığı Real Sociedad'da kendini buldu. İspanyol ekibi bu performans sonrası oyuncuyla ilgili kesin kararını verdi.

BU KEZ BONSERVİSİYLE

Leipzig, 20 milyon euro yatırım yaptığı Alexander Sörloth'u kadroda düşünmezken Real Sociedad oyuncuyu bu kez tapusuyla kadrosuna katacak. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Barcelona'nın 6 puan gerisinde bulunan Sociedad, Alexander Sörloth'u bonservisiyle transfer etme kararı aldı.

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ ALEXANDER SÖRLTOH TRANSFERİNDE

Alexander Sörloth'un Real Sociedad'a transferine kesin gözüyle bakılırken Trabzonspor'un gözü de bu transferde olacak. Öyle ki Alexander Sörloth'un bir sonraki satışından Trabzonspor'un da yüzde 20 gibi bir payı bulunuyor.

14 MAÇTA 9 GOLE KATKI VERDİ

Bu sezon La Liga'da 14 maça çıkan Alexander Sörloth 8 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı. 27 yaşındaki Norveçli golcünün Leipzig ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.