Süper Lig'in 38'inci haftasında 22 Mayıs Pazar günü Başakşehir, İstanbul Fatih Terim Stadyumu'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. Mücadeleye kısa bir süre kala biletler satışa çıktı. Başakşehir Kulübü, Trabzonspor maçının biletlerini 500 lira olarak belirledi. Bilet alacakların sadece Başakşehir FK Passolig sahibi olması gerektiği vurgulandı. Daha önce; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray müsabakalarında daha düşük fiyat belirleyen Başakşehir'in Trabzonspor maçına özel tavan fiyat uygulaması tepki çekti. Başakşehir Kulübü, Bordo-Mavili taraftarlarca sosyal medyada yoğun eleştiri altında bırakıldı.

Başakşehir-Trabzonspor-3

Başakşehir Kulübü, biletlerin satışa çıktığını şu açıklama ile duyurmuştu:

"Takımımızın Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. haftasında evimizde Trabzonspor'u ağırlayacağı maç için kombine ve biletler satışa sunulmuştur.

KOMBİNE | 250 TL

Batı ve Kuzey Kale Arkası tribünleri için geçerli olan kombineden bu sezon en az 2 kez maçımıza gelmiş taraftarlarımız, öncelikli yararlanabilecektir. Trabzonspor karşılaşmasının yanı sıra, gelecek sezon başında evimizde oynayacağımız bir hazırlık maçını da seyredebilecek kombine sahiplerine bir adet maç forması da hediye edilecektir. Taraftarlarımız, kombinelerini aldıktan sonra Başakşehir Store'den formalarını alabileceklerdir.

BİLET | 500 TL

Güney Kale Arkası tribünü için geçerlidir.

Bilet satışlarımızdan sadece Medipol Başakşehir FK Passolig sahipleri yararlanabilecektir."