Trabzonspor'un Süper Lig'in 37'inci haftasında Altay ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı mücadelenin tribünleri birçok hikayeye sahiplik yaptı. Bunların başında, Fenerbahçe formasıyla karşılaşmayı takip eden 45 yaşındaki Nihal Kirpi'nin hikayesi geliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son haftalarda Trabzonspor'a yönelik sert ve ağır imaları ve algı operasyonuna rağmen, Trabzonspor maçına Fenerbahçe formasıyla gelen Nihal Kirpi, yaşadıklarını anlattı.

Sabah'a konuşan Kirpi, "Trabzonsporlular çok korudu beni. Tüm Trabzonspor taraftarlarına gösterdikleri saygı için teşekkür ederim. Sözlü taciz hiç yaşanmadı. Laf atan olmadı. Aksine fotoğraf bile çektiren oldu. Birlikte halay bile çektik. Kadının girdiği her ortam güzelleşiyor. Kadının olduğu yerde kavga bitiyor." dedi.

Kirpi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Arkadaşım Özgür Bal, Trabzonlu ve koyu Trabzonsporlu. Ben Manisalıyım ve koyu Fenerbahçeliyim. Arkadaşımın taraftar kart passolig'i var. Ben arkadaşıma, 'Fenerbahçe formasını giyip gelirim' dedim. O da bana, 'Biz bütün takımlara açığız. Giyip, gelebilirsin, sorun yok. Amaç eğlenmek' dedi. Ve Fenerbahçe formamı giydim gittim. Kim demiş Fenerbahçeliler'i almazlar diye. İki kişi taşkınlık yaptı. Ama Trabzonsporlular hemen etrafımızda çember oluşturup, beni korudular. Beni cesaretimden dolayı tebrik ettiler. Benim ki de Fenerbahçe aşkı ne yapayım. 'Eşlerimiz gelmek istedi ama taşkınlık çıkar diye izin vermedik. Bakın siz gelince her şey daha güzel oldu' dediler. Kadının girdiği her ortam güzelleşiyor. Kadının olduğu yerde kavga bitiyor. Trabzonsporlular çok korudu beni. Tüm Trabzonspor taraftarlarına gösterdikleri saygı için teşekkür ederim. Sözlü taciz hiç yaşanmadı. Laf atan olmadı. Aksine fotoğraf bile çektiren oldu. Birlikte halay bile çektik. Maç sonrası herkes beni cesaretimden dolayı tebrik etti."