61TrabzonHaber-

Trabzonspor, Süper Lig'de bu sezonu şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Bordo-Mavili ekip bu kapsamda alternatifli bir kadro kurabilme hazırlığına girişti. Şampiyonluk büyük ölçüde garantilendikten hemen sonra transfer hamlelerine başlayan Trabzonspor'da liste hemen hemen netleşti. Bordo-Mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın en az 6 takviye istediği aktarıldı. 

Öte yandan bu isimler arasında; Real Sociedad'da gösterdiği performans ile akıllara kazınan Willian Jose da Silva'nın da olduğu öğrenildi. Real Betis'te kiralık olarak forma giyen Jose, bu sezon yaşadığı performans düşüşü nedeniyle eleştiri almıştı. La Liga'da 32 karşılaşmada şans bulan 30 yaşındaki golcü; 9 gol, 4 asistlik grafik yakaladı. Jose sadece bin 607 dakika oyunda kaldı.

Jose Trabzonspor-1

İspanya basını aksini iddia etti!

Real Betis'ten ayrılması beklenen Jose'nin durumunu yazan İspanya basını, deneyimli santraforun takımda kalmak istediğini belirtti. Brezilyalı futbolcunun, aile üyelerinin Sevilla'ya taşındığı öğrenildi. Haberlerde, Jose'nin Real Betis ile en az üç sezonluk bir anlaşma imzalayabileceğine yer verildi.