Türk futbolunun önemli golcülerinden biri olan şimdilerde Altınordu’da teknik direktörlük yapan Gökhan Ünal Fanatik Gazetesine konuştu!

‘’ 'Futbol kariyerim boyunca hiçbir zaman istediğim takımda oynayamadım' şeklinde bir ifadeniz var. Kayseri'de oynadığın dönemde aslında Adnan Polat'la görüşüp, Galatasaray 'da oynamak istediğini söylemiştin. Hayalin Galatasaray ya da yurtdışı mıydı?’’  Şeklindeki soruya

"Kayseri'den ayrılırken rahmetli başkan Recep Mamur'a, 'Beni eğer bir gün Türkiye'den bir takıma vereceksen sadece Galatasaray'a verin' demiştim. Onlarda beni sadece Galatasaray'a vermedi! O dönemler Türk futbolcusu için en doğru seçim Galatasaray'dı. O dönemler Fatih Terim de oradaydı. Ama olmadı. Oynadığım tüm kulüplere saygım sonsuz. Trabzonspor'da da Fenerbahçe'de de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalıştım. Fenerbahçe'de bazı şeyler istediğim gibi olmadı. Anlaşmazlıklar, durduk yere oynatmamalar oldu. İki büyük camiaya da çok saygım var, ekmeklerini yedim. Benim için iyi bir tecrübe oldu." Sözleriyle flaş bir itirafta bulundu!