Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslüm Hamzaçebi ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ortahisar Belediyesince bölge turizminde alternatif oluşturulması amacıyla kısa zaman önce hayata geçirilen Tünel Akvaryum'da, Mimarlar odasın’dan  da tam not aldı.

Trabzon’un çağdaş mimari ile tarihsel dokunun bir arada yaşadığı ve geleceğe taşındığı bir kent olduğunu kaydeden Başkan Genç, Başkan Hamzaçebi ve yönetim kurulu üyeleri ile işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

e3af68b6-205c-40f0-b659-5c024010b25f

‘’İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ’’

Mimarlar odasında bir bayrak değişimi olduğunu belirten başkan Genç ‘Görevi devralan başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. dedi. Yönetimin dinamik bir ekipten oluşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Genç’’ Mimarlar odası şehrimizin önemli ve istişare anlamında önem verdiğimiz kurumlardan bir tanesi. Mimarlar odasının talepleri önerileri bizim için önemli. Bu vesileyle göreve geldiğimiz günden bugüne kadar toplumun her kesimindeki insanlarla istişare anlamında görüş alışverişinde hep bulunduk bulunmaya da devam edeceğim. Mimarlar odasının bugüne kadar bize vermiş olduğu destek ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Müslüm bey geçmişte belediye meclis üyeliği de yapmış şehrimiz adına önemli bir değer. Yönetim kurulunu kendisini tebrik ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

İstişare kültürüne önem veren bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Genç ‘’ Geçmişte ve bugün de tüm sivil toplum örgütlerimizi hem ziyaret etmiş hem onlarla bir çok defa bir araya gelmiş fikir alışverişinde bulunmuş bir belediye başkanı olarak bu organizasyonları önemsiyorum. Müslüm Hamzaçebi abimize çok teşekkür ediyorum kolaylıklar,başarılar diliyorum.’’dedi.

114773b3-6a29-4c86-9d2a-1689148bdcc1

‘’TÜNEL AKVARYUM ESTETİK BİR PROJE ’’

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslüm Hamzaçebi’ de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e şehirde istişare kültürüne vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür etti.

Tünel Akvaryum gibi bir hizmeti şehrimize kazandırdığı için Başkan Genç ve ekibine teşekkürlerini ileten Hamzaçebi ’’ Akvaryum mimari açıdan da çok güzel, çok estetik bir proje olmuş. Dünyada tünel içinde inşa edilen tek akvaryum. Doğası, tarihi ve kültürüyle Trabzon artık bir turizm kenti haline geldi. Ziyarete açılan akvaryumun da turizme büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Bizler sayın başkanla zaman zaman bu tür istişareleri yapmaya devam edeceğiz Bu vesileyle başkanımızın yapmış olduğu bu ziyarete teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. ’dedi