61TrabzonHaber-

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Trabzonspor, iki kulvarda da ilerleyebilecek bol alternatifli bir kadro kurmanın çalışmalarını yürütüyor. Fırtına'da ilk etapta şampiyon kadro korunacak, daha sonra da eksik bölgelere takviyeler yapılacak. Bordo-Mavililer bu kapsamda; kiralık sözleşmesi sona eren Denswil ve mukavelesi biten Nwakaeme gibi isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, yüksek bonservis bedeliyle satılması planlanan Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için de alternatif isimler düşünüyor.

Trabzonspor'un transfer ajandasına dair değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Zeki Uzundurukan, son gelişmeleri anlattı. Uzundurukan'ın açıklamaları şöyle:

"Trabzonspor'da Nwakaeme'nin olduğu yere bir kanat oyuncusu düşünülüyor, maksat yedeklemek. Solda bir sıkıntı olacak. Nwakaeme kalsa da bir transfer yapılacak. 

Trabzonspor, transfer

Uğurcan da gidebilir, 20 milyon euro üzerinde bir teklif gelirse satılacak. Abdülkadir Ömür'e de 15 milyon euronun üzerinde bir teklif gelirse satılabilir. Hem satacaksın hem üreteceksin, ancak o zaman büyük kulüp oluyorsun. 

Edgar Ié'nin durumunu bilmiyoruz, o zamana yetişir mi? Çünkü birbirini tamamlayan stoperdi, bir tane sağ ayaklı stopere ihtiyaç var."