61TrabzonHaber-

A Spor'da açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'un dünya yıldızı bir futbolcuyu transfer edeceğini duyurdu.

Uzundurukan, "Trabzonsporlulara bir müjdemi vereyim, onları heyecanlandıracak bir müjde olsun. İsim şu anda veremem ama projeksiyon Marek Hamsik kalitesinde bir yıldız transfer edecek Trabzonspor. Bir dünya yıldızı daha transfer edecek Trabzonspor, Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi olarak. Aday var, o adaylardan birini transfer edecekler." dedi.

Zeki Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Cornelius, Sörloth'tan daha fazlasını kazandı. Sayısal olarak tersi olabilir ama Cornelius'un attığı goller 3 puanı getirdi. Cornelius derim ben. Trabzonsporlulara bir müjdemi vereyim, onları heyecanlandıracak bir müjde olsun. İsim şu anda veremem ama projeksiyon Marek Hamsik kalitesinde bir yıldız transfer edecek Trabzonspor. Bir dünya yıldızı daha transfer edecek Trabzonspor, Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi olarak. Aday var, o adaylardan birini transfer edecekler. İyi transfer yapıyorlar. Yaklaşık 8-9 oyuncu transfer edecekler, bunların 3-4 tanesi yıldız futbolcu, 1 tanesi dünya yıldızı. Bek oyuncusu değil. Trabzonspor, zaten mevcut kadrosuyla şampiyonluğun en büyük adayı onlar, onlar da alınırsa uzak ara şampiyon olurlar. Kenetlenme var, yönetim şampiyonluk heyecanını yeniden yaşamak için yola baş koydu. Önümüzdeki sezon şampiyonluk yaşamamaları için hiçbir sebep yok. Abdullah Avcı çok sıkı çalışıyor, planlama müthiş. Çok büyük bir yıldız transfer edecekler. 

Trabzonspor-3

Bakasetas konusuna gelecek olursak, Bakasetas'ın kendisi de söyledi hiçbir teklif gelmedi. Uğurcan da gidecek büyük ihtimal. Ben, dünya yıldızı için santrafor demedim, orta saha olabilir diyorum. Demem. Şu an söylesem olmaz, daha proje aşamasında. Bir girişimin olduğunu net olarak biliyorum. Harcama limitleri de federasyon başkanı koltuğa oturup yayıncı kuruluşla sözleşme yaptığında netleşecek. Normalde lig bitince açıklanıyor. Ona bir sürü gelir ekleyecekler."

Öte yandan; Busenaz Sürmeneli, Buse Naz Çakıroğlu, Şennur Demir ve Hatice Akbaş'ın dünya şampiyonluğunu tebrik eden Uzundurukan; "Gazetelerin ilk sayfalarını kadın boksörlerimiz süslüyor. Bugünleri gördük, yüz akımız oldular. Ben yüzmede de böyle patlama bekliyorum. Yatırım yapıldı, yatırımın meyvelerini topluyorduk. Futbolu düzeltmek çok zor." şeklinde konuştu.