Trabzonspor’dan sonra Çaykur Rizespor’da forma giyen Yusuf Sarı’nın sıradaki durağı Adana Demirspor olacak.

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir grafik çizen ve son hafta Göztepe'yi 7-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor sezonun ilk transferini şimdiden yaptı. Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Adana Demirspor sahasında haftalar önce düşmesi kesinleşen Göztepe'yi 7-0 mağlup etti.

Ev sahibi takımın gollerini Balotelli (5), Erhun ve Atakan Çankaya (k.k) kaydetti. Böylelikle Mario Balotelli sezonu 18 golle tamamladı. Bu sonucun ardından Adana Demirspor puanını 55 yaparken, Göztepe 28 puanda kaldı.

YUNUS AKGÜN VEDA ETTİ

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün, başarılı bir sezonun ardından yuvasına geri döndü. Yunus Akgün, yaptığı bir paylaşım ile Adana Demirspor camiasına veda etti.

YUSUF SARI İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Süper Lig'de gelecek sezon da iddialı bir kadroyla mücadele etmek isteyen Adana Demirspor, transfere hızlı başladı. Mavi Şimşekler, Çaykur Rizespor forması giyen sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa bir süre içinde yapılması bekleniyor.

Futbola Marsilya altyapısında başlayan 1998 doğumlu Yusuf Sarı, 2019-2022 yılları arasında Trabzonspor için ter dökmüştü. Sarı, devre arasında ise Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu. Rizespor'da forma giydiği 13 lig maçında 3 gol, 2 asist ile oynayan genç forvetin Karadeniz ekibi ile sözleşmesi sona erdi.