Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Genç, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu’nu makamında ziyaret ederken 37 mahalle muhtarıyla da bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Genç, ilçenin öncelikli meselelerini bildiğini belirterek, “Muhtarlarımızla mesai birlikteliğimiz var. İnşallah yeni dönemi güzel bir şekilde sürdüreceğiz. Bizler halkın iradesi ile seçildik hizmet ve çözüm üreteceğiz. Sürmene'miz de sağ olsun bize güçlü destek verdi. Önemli bir derece elde ettik. Türkiye'de büyükşehir belediyeleri arasında birinci olduk. Onun da biraz avantajını kullanalım. İmkanlarımız yetmezse Ankara'ya gideceğiz, kaynakları alacağız” ifadelerini kullandı.  

e4c4ada4-cb2c-4818-ba00-47035a7c662a

İŞ BİRLİĞİ HALİNDE OLACAĞIZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde İsrail menşeili ürün mü satılıyor? Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde İsrail menşeili ürün mü satılıyor?

Başkan Genç, Sürmene’yi daha yaşanılabilir hale getireceklerini ifade ederek “Zaman hızlı geçiyor. Bu zamanı iyi değerlendirelim. Derdimiz, 37 mahallemizde hep beraber güzel hizmetler yapmak. Hizmet işi biraz dertlenme işidir. Dert edinirseniz, işin peşine koşturursanız yaparsınız. Sürmene'de şu anda su sorunumuz var, doğal gaz sorunumuz var. Azizoğlu başkanımız ne söz verdiyse o söz benim de sözümdür dedim. Yine de diyorum. O projeleri hayata geçireceğiz ve Sürmene’mizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Yaz dönemi geldi. Yayla yollarımızı iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Köy yollarımıza hem asfalt hem beton konusunda ayrı bir destek sağlıyoruz. 3 defa bakanımızla toplantı yaptık. Şehrimizin evladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na buradan da teşekkür ediyorum. Hem asfalt hem beton noktasında bize destek oluyor. Biz de kendi şantiyelerimizde, beton santrallerimizde üretip köylerimize, mahallelerimize ulaştıracağız” diye konuştu. 

efea4340-f37a-49ce-9718-ac022ce52cf9

BAŞKANIMIZLA ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu ise toplantıda yaptığı açıklamada, Başkan Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek, "Sürmene'mizin tüm mahallelerine ve teşkilatına kadar hakim bir başkanımız var. O yüzden biz bu dönem kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çünkü hem teşkilattan gelen hem de şehrin hafızasını bilen bir belediye başkanıyla çalışıyoruz. En büyük sorunumuz su. Belli başlı mahallelerimizde çalışma başlattılar. İnşallah kısa zamanda vaziyet alıp sorunları çözmek için hareket halinde olacaklardır. Muhtarlarımızın taleplerini dosya halinde sunacağız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

5c0d65a0-d042-4524-ac44-10812ad4ac9e