Trabzonspor İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de sözleşmesi sona eren Wilfred Ndidi için devreye girdi. Piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösterilen Nijeryalı ön libero için Trabzonspor Başkanı ve yönetimi, transferi gerçekleştirmek adına yoğun çaba sarf ediyor.

Trabzonspor stoperi açıklıyor Trabzonspor stoperi açıklıyor

Ayrılık Kesinleşti

Leicester City, 27 yaşındaki Wilfred Ndidi'yi yeni bir sözleşme imzalamaya ikna edemedi ve sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı belirtildi. Süper Lig devlerinden Trabzonspor, bu fırsatı değerlendirerek yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor Devrede

Trabzonspor, yaz transfer döneminde BLundstram, Barisic ve Dragus transferlerini tamamladıktan sonra forvet hattında Onuachu gibi isimlerle görüşmelerine devam ederken, orta saha transferinde de Wilfred Ndidi'yi gündemine aldı. Daha önce Galatasaray’ın da hedefinde olan Ndidi için dış basında Cim Bom'un hâlâ ilgilendiği iddia edilse de; Trabzonspor, Nijeryalı oyuncunun Türkiye'deki en ciddi talibi konumunda.

İkna Çabaları Sürüyor

Trabzonspor, haftalardır Wilfred Ndidi ve temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncuya imza ücreti de teklif eden Karadeniz ekibi transferi hızlıca sonuçlandırmayı hedefliyor. Trabzonspor yönetimi, tüm kozlarını oynayarak yıldız futbolcuyu Bordo-Mavili renklere bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.