Aydın; “Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuldu Ama Yalan Vaatlerden Kurtulamadı” Aydın; “Trabzon Düşman İşgalinden Kurtuldu Ama Yalan Vaatlerden Kurtulamadı”

Suiçmez, 8. Yargı Paketi görüşülürken 19. Madde üzerine söz aldıktan sonra meclis kürsüsünde, 1’den 27’ye kadar sayarak, bu geçen 27 saniyede Saray’ın en düşük emekli maaşı kadar harcama yaptığını söyledi. Yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Genel Başkan Özgür Özel’in emeklilere 7 bin TL'lik seyyanen zam önerisini kışkırtıcı bulduğunu ve "Kaynak yok." gerekçesiyle bu öneriyi reddettiğini söyledi. 

Hükümetin emeklilerin haklarını göz ardı ettiğini ve bu durumu kabul edilemez bulduklarını vurgulayan Suiçmez, "27 saniyede bir, en düşük emekli maaşını harcayan, sarayda oturan Cumhurbaşkanı, emeklilere yapılması gerektiğini söylediğimiz 7 Bin TL’lik seyyanen zam önerimiz için söyledi bunları, gerçekten şaka gibi, Saray harcamaları için kaynak bulurken sıra emeklilere geldiğinde kaynak yok diyorlar.  Bizler emeklilerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz, emekli vatandaşlarımız da 31 Mart’ta bu iktidara gereken cevabı vereceklerdir." şeklinde konuştu.