Saadet Partisi, Arsin’de iddialı Saadet Partisi, Arsin’de iddialı

İYİ Parti Of Belediye Başkan Adayı Emine Bodur açıklama yaptı. Bodur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Hemşehrilerim,

Bugün burada, İYİ Parti’nin yerel seçimlere hür ve müstakil bir şekilde katılma kararı doğrultusunda, sizlerin huzurunda olmanın gururunu yaşıyorum. Ben Emine Bodur, İYİ Parti'nin OF Belediye Başkan Adayı olarak sizlere hizmet etmek için buradayım.

İYİ Parti’nin temel ilkeleri doğrultusunda, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışını temsil ediyoruz. Bu anlayışla, özellikle kadınların toplumdaki rolünü ve katkısını ön planda tutuyoruz. Kadınlarımızın siyasette daha fazla temsil edilmesi, karar alma süreçlerinde etkin bir şekilde yer alması için çaba göstereceğimizi taahhüt ediyorum.

Belediyecilik anlayışımızda, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeten politikaları öncelikli olarak ele alacağız. Kadınların iş dünyasında, eğitimde ve toplumsal hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için çalışacağız. Ayrıca, kadına yönelik şiddetle mücadelede etkin adımlar atarak, kadınlarımızın güvenliğini sağlamak için gereken her türlü tedbiri alacağız.

Yerel yönetimlerde İYİ Parti'nin farkını ortaya koyarak, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki, birlikte el ele vererek, geleceğe daha umutla bakacak, daha güçlü bir şehir inşa edeceğiz.

Siz değerli hemşehrilerimden desteklerinizi bekliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.