Suiçmez: Emeklilere, Taşeronlara ve Kamu avukatlarına hakları teslim edilmelidir Suiçmez: Emeklilere, Taşeronlara ve Kamu avukatlarına hakları teslim edilmelidir

TRABZON’DA 18+1 YAPACAĞIZ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunurken seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. İl Başkanı Mumcu, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde milletin, tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti’yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağına inançlarının tam olduğunu ifade ederek, "Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partimizle birlikte yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Sayın Devlet Bahçeli'nin omuz omuza dik duruşu var. Bizler de Trabzon’umuzda 18 ilçemiz ve büyükşehir belediyemizde adaylarımızla saha çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyoruz. Milletimiz çok büyük bir teveccüh gösteriyor. Bunu sahada gözlemliyoruz. Milletimizden aldığımız güçle Cumhur ittifakı olarak bu seçimlerde en yüksek oyu alarak Trabzon’da 18+1 yapacağız” dedi.

b4ff9817-9d11-4692-afda-75ba2620332a

VİZYONSUZ, ÖNGÖRÜSÜZ ZİHNİYETLERİN ŞEHRİMİZE HİÇBİR KATKISI OLAMAZ!

İl Başkanı Mumcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Vizyonsuz, öngörüsüz, kifayetsiz, plansız, istikrarsız, milletin derdiyle dertlenmeyen zihniyetlerin şehrimize hiçbir katkısı olamaz. Cumhur ittifakı olarak Trabzon’da çıkardığımız büyükşehir belediye başkan adayımız başta olmak üzere18 ilçe belediye başkan adaylarımız birbirinden değerli isimlerdir. Vatandaşlarımız tarafından benimsenmişlerdir. 31 Mart 2024 imtihanından başarıyla çıkmak için, geçmişte yaptığımız hizmetlerle yetinmiyoruz. Trabzon’umuzu geleceğe hazırlayacak yeni projeler geliştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız proje tanıtımlarımızla farkımız bir kez daha ortaya çıkacaktır.” 

bc653120-7a03-41a1-84b4-56a9cdca1a25

SANDIĞA YANSIYAN HALKIN ÖFKESİNİ YILLARCA ANLAYAMADILAR!

AK Parti’nin, belediyecilikte çığır açmış, milletin gönlünde bu hizmetleriyle yer edinmiş kadrolar tarafından kurulmuş bir parti olduğunun altını çizen İl Başkanı Mumcu, "AK Parti olarak Trabzon’a son 21 yılda güncel rakamlarla 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Bunu görmeyen ve genelde olsun yerelde olsun girdiği bütün seçimlerde “Sandığa yansıyan halkın öfkesini” anlayamayanlar, “Çöp, çukur ve çamurla mücadele” dönemlerinin yaşanmasına neden olan zihniyet, kısaca geçmişiyle barışık olamayanlar geleceğini de sağlıklı bir şekilde inşa edemez. Bu yapı 31 Mart seçimlerinde yeni bir hüsranla karşı karşıya kalacaktır. Halkımıza yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, kimi tecrübeli, kimi yeni ama birikimli ve vizyoner isimlerle şehirlerimizi daha ileriye taşımanın sözünü veriyoruz. 31 Mart'tan sonra 2028'e kadar seçimsiz geçecek bir süre olacak. Bir istikrar ortamı. Belediyelerde işinin ehli gerçek belediyeciliği uygulayacak, milletvekilleriyle belediye başkanlarının uyumlu olduğu, bakanlarıyla hükümetiyle uyumlu olduğu, yerel merkezi hükümet işbirliğiyle inşallah şehirlerimizi imar etmeye devam edeceğiz, daha yaşanılabilir hale getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Trabzon’da 31 Mart’ta da sandığa yansıttığı bükülmez çelik misali iradesiyle ülkesine ve şehirlerine sahip çıktığını inşallah gösterecektir” diye konuştu.